• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Vrolijker en energieker dankzij de Sunshower

Werkt u veel en maakt u lange dagen? Heeft u soms het gevoel te weinig zonlicht mee te pakken? Gelukkig krijgen we nu sowieso meer zonlicht mee dankzij de lente en het komende zomerseizoen. Maar wie altijd wil genieten van voldoende vitamine D is gebaat bij een Sunshower. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met medische specialisten.

Een Sunshower is een infrarooddouche die een verantwoorde dosis Uv-licht afgeeft tijdens het douchen. Dankzij deze geweldige vondst krijgt u een gezonde teint, voelt u zich opgewekt, ontspant het lichaam optimaal en kunt u straks ook beter tegen de felle zomerzon.

Een tekort aan vitamine D komt vaker voor dan velen zich beseffen. Door een Sunshower te laten installeren, wordt dit gemakkelijk en op een prettige manier voorkomen. Het apparaat wordt tijdens het douchen aangezet, kan worden ingebouwd en is verkrijgbaar in verschillende maten, te weten Half Body en Full Body.

Last but not least: een Sunshower is volkomen veilig in gebruik. Qua gebruik en eveneens qua verantwoorde afgegeven dosis Uv-licht. En over het energieverbruik hoeft u zich eveneens geen zorgen te maken. Een sessie kost evenveel energie als het zetten van een kop thee met een waterkoker.

Wij vertellen u er graag meer over.

Artikel delen via