• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Toiletten

Toiletten

Toiletten zijn er in veel verschillende vormen. U vindt zowel klassieke als moderne modellen in ons uitgebreide assortiment. Naast het comfort van het toilet wordt er ook rekening gehouden met waterbesparing. Goed voor u en het milieu!

Inspiratie

Uitgebreid assortiment toiletten

Bij Hans Preyde Sanitair vindt u een uitgebreid assortiment toiletten. Het toilet is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, u maakt er immers dagelijks gebruik van. Toiletten zijn er in veel verschillende vormen. Zo is er het hangende toilet, waarbij het waterreservoir achter een voorzetwand is weggewerkt. Ook is er het duoblok, een staand toilet waarbij de pot en het spoelreservoir een geheel zijn. Tot slot kunt u kiezen voor een staande toiletpot met hangend reservoir of valpijp. Bij Hans Preyde Sanitair vindt u zowel klassieke als moderne modellen. Zo is er voor iedereen een passend toilet!

Waterbesparing: goed voor u en het milieu

Naast het comfort van toiletten wordt er bij Hans Preyde Sanitair ook rekening gehouden met waterbesparing. Dit is goed voor u en het milieu! Een waterbesparend toilet heeft een spoelsysteem waarbij u kunt kiezen uit doorspoelen met 3 of 6 liter. Bij een traditioneel toilet is dit 9 tot 12 liter. Door minder water te gebruiken bespaart u kosten. Hierdoor is een modern toilet voordelig en sneller terugverdiend. Een huishouden van 4 personen verdient op deze manier een modern toilet terug in 4 tot 9 jaar. Daarnaast kunt u kiezen voor het plaatsen van een spoelonderbreker. Met een spoelonderbreker kan de gebruiker de spoeling zelf stoppen door de knop nogmaals in te drukken.

Persoonlijk advies

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een toilet? Gaat u voor een klassiek of modern model? Bij Hans Preyde Sanitair adviseren wij u graag over de aanschaf van toiletten. Kom langs in onze winkel, of neem telefonisch contact op voor advies op maat. Er staat een ervaren badkamerspecialist voor u klaar. Wij nemen graag alle zorgen weg door uw vragen te beantwoorden. De specialist kan u meer vertellen over de verschillende modellen, waterbesparing en de laatste trends.

Bezoek Hans Preyde Sanitair voor toiletten

Op zoek naar comfortabele en waterbesparende toiletten? Dan bent u bij Hans Preyde Sanitair aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom met ons in contact of maak snel een afspraak via het contactformulier op deze website. Wij reageren binnen één werkdag. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen via 023 737 06 13. Op speciaal verzoek zijn wij ook beschikbaar buiten werktijden. Wanneer u op zoek bent naar toiletten kunt u bij Hans Preyde Sanitair terecht.

Informatie aanvragen