• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Badkamertegels

Tegels

Waarom naar een tegelwinkel gaan als wij u naast alle andere badkamerproducten ook de mooiste tegels kunnen aanbieden. Ons assortiment bevat een groot aantal klassieke en moderne tegels in de vorm en kleur die u in gedachten heeft.

Inspiratie

De mooiste badkamer tegels

Bij Hans Preyde Sanitair kunt u terecht voor de mooiste badkamer tegels. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal klassieke en moderne tegels in de vorm en kleur die u in gedachten heeft. De badkamer tegels kunnen zowel op de vloer als de muren geplaatst worden. Tegels zijn eenvoudig afneembaar, waardoor het, naast het moderne design, ook een hygiënische keuze is. Doordat Hans Preyde Sanitair naast sanitair ook tegels aanbiedt, kunt u uw gehele badkamer inrichting bij ons aanschaffen. Wel zo efficiënt!

Waar moet u op letten?

Gaat u badkamer tegels kopen? Wij helpen u graag op weg door enkele tips op een rijtje te zetten. Allereerst is het belangrijk te weten waar de tegels komen te liggen. Wat is de ondergrond? Worden ze over bestaande tegels heen gelegd? Dit bepaalt het type voorstrijkmiddel dat nodig is. Daarnaast moet u letten op de juiste R-waarde (stroefheid) en PEI-waarde (slijtvastheid) van de tegel. De meest voorkomende R-waarde is R10 en PEI-waarde minimaal 2. Ook maakt u de keuze of u voor gerectificeerde tegels wil gaan. Gerectificeerde tegels zijn na het bakproces exact haaks geslepen, waardoor ze precies dezelfde maat zijn. Dit geeft een strak eindresultaat. Een niet-gerectificeerde tegel is niet geslepen, waardoor de ronde afwerking een persoonlijke uitstraling geeft. Tot slot is het belangrijk om bij het bepalen van het aantal badkamer tegels dat u koopt, rekening te houden met het snijverlies.

Persoonlijk advies

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van badkamer tegels? Wij geven u bij Hans Preyde Sanitair graag persoonlijk advies. We begrijpen dat het lastig kan zijn de juiste badkamer tegels uit te kiezen. Deze zorg nemen wij graag bij u weg. Wanneer u onze winkel bezoekt staat er een ervaren specialist klaar. De specialist zal u meer vertellen over het juiste voorstrijkmiddel, de verschillende soorten badkamer tegels en de laatste trends. U kunt ons ook telefonisch bereiken voor persoonlijk advies. Stel gerust al uw vragen!

Bezoek onze winkel voor badkamer tegels

Bent u op zoek naar badkamer tegels? Bij Hans Preyde Sanitair bent u aan het juiste adres! Kom met ons in contact of maak direct een afspraak via ons contactformulier op deze website. U kunt binnen één werkdag een reactie verwachten. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan via 023 737 06 13. Wij zijn op speciaal verzoek ook beschikbaar buiten normale werktijden. De mooiste badkamer tegels vindt u bij Hans Preyde Sanitair!

Informatie aanvragen