• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Decorradiatoren

Decorradiatoren

Is de standaard radiator in uw badkamer u een doorn in het oog? Wij bieden verschillende decorradiatoren aan die mooi aansluiten op uw badkamerinterieur. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden uit ons assortiment.

Inspiratie

De mooiste decorradiatoren

Bij Hans Preyde Sanitair vindt u de mooiste decorradiatoren. Is de standaard radiator in uw badkamer u een doorn in het oog? Met een decorradiator hoeft u deze niet langer te verschuilen achter een meubel. Wij bieden verschillende decorradiatoren aan die mooi aansluiten op uw badkamerinterieur. De decorradiator is makkelijk te combineren met de rest van uw inrichting. Op deze manier verwarmt de radiator niet alleen uw badkamer, maar is het ook een versiering van de ruimte. Bovendien kunt u met de handdoekradiatoren uw handdoeken heerlijk warm maken. Naast de badkamer is de decorradiator ook geschikt voor de hal of woonkamer.

Vermogen van de decorradiator

Voordat u een decorradiator kiest die bij uw stijl aansluit, is het belangrijk om te weten welk vermogen u nodig heeft. Het benodigde vermogen is afhankelijk van enkele factoren: de grootte van uw badkamer, de gewenste temperatuur in de ruimte en de hoeveelheid ruimte die er beschikbaar is voor de radiator. Wij helpen u graag met het berekenen van het vermogen en het kiezen van een geschikte radiator. Zo is er voor iedere badkamer een geschikte decorradiator.

Persoonlijk advies

Twijfelt u nog over het aanschaffen van een decorradiator, of weet u nog niet welke er bij uw badkamer past? Wij helpen u graag met het maken van een beslissing. Bij Hans Preyde Sanitair staat er altijd een ervaren specialist voor u klaar. Aan de adviseur kunt u alles vragen over de decorradiator, het vermogen en de laatste trends. Waar moet u nog meer op letten bij het uitzoeken van een decorradiator? Welke formaten, materialen en kleuren bestaan er? Bezoek gerust onze winkel om de mogelijkheden te bekijken of bel ons voor advies. Wij voorzien u graag van advies op maat!

Bezoek Hans Preyde Sanitair

Zoekt u een mooie decorradiator? Wilt u graag advies ontvangen en hulp krijgen bij het berekenen van het juiste vermogen? Dan kunt u bij Hans Preyde Sanitair terecht. Kom in contact of maak een afspraak via ons contactformulier op deze website. U kunt uiterlijk binnen één werkdag een reactie verwachten. Belt u ons liever? Dan kunt u ons bereiken via 023 737 06 13. Op speciaal verzoek zijn wij ook beschikbaar buiten de reguliere werktijden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u bij Hans Preyde Sanitair graag bij het uitzoeken van een mooie decorradiator.

Informatie aanvragen