• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Badkamermeubelen

Badkamermeubelen

De badkamermeubelen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer. Wij adviseren u graag op het gebied van kleur, vorm en materiaal. Wij bieden een groot assortiment aan van verschillende merken in iedere prijsklasse.

Inspiratie

De mooiste badkamermeubelen

Zoekt u de mooiste badkamermeubelen? Dan bent u bij Hans Preyde Sanitair aan het juiste adres! Uw badkamermeubelen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer. Daarom is het belangrijk meubelen uit te kiezen die aansluiten bij uw stijl. Bij Hans Preyde Sanitair hebben we ruime keuze aan badkamermeubelen. Bent u op zoek naar een losse kast voor bijvoorbeeld uw handdoeken? Of gaat u voor een complete set? Een badkamermeubelset is vaak een goede keuze, omdat de onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Zo heeft u bijvoorbeeld een badkamerkast met bijpassende wastafelonderkast. Bij ons vindt u allerlei stijlen: van klassiek tot modern. Wij bieden een groot assortiment aan van verschillende merken in iedere prijsklasse.

Laat u inspireren in de showroom

Wilt u inspiratie opdoen op het gebied van badkamermeubelen? Bezoek dan eens onze showroom. In onze showroom vindt u zowel losse meubelen als compleet ingerichte badkamers. Zo krijgt u een goed idee van hoe een meubel in een badkamer staat. Loop eens rond door onze badkameropstellingen en doe inspiratie op in de tijdschriften. Bovendien kunt u aan een van onze ervaren specialisten om advies vragen. Zij kunnen u alles vertellen over de meubelen, badkamerindelingen en de laatste trends. Zo zorgen we er samen voor dat u uw ideale meubelen vindt.

Openingstijden en bereikbaarheid

Wilt u onze badkamermeubelen bekijken en persoonlijk advies ontvangen? Kom dan langs in onze winkel. U vindt Hans Preyde Sanitair in Haarlem. De winkel is makkelijk te bereiken met de auto en bovendien parkeert u voor de deur. Op deze manier kunt u de nieuwe aankopen makkelijk mee naar huis nemen. U bent zes dagen per week welkom: wij zijn alleen op zondag gesloten. De winkel is geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag vanaf 10.00 uur. Zoekt u nog badkamermeubelen om uw badkamer compleet te maken? Breng dan een bezoek aan Hans Preyde Sanitair!

Bezoek Hans Preyde Sanitair

Bent u op zoek naar de mooiste badkamermeubelen? Bezoek dan snel onze winkel. Kom in contact of maak een afspraak via het contactformulier op deze website. Wij reageren binnen één werkdag. Heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u bellen naar 023 737 06 13. Op speciaal verzoek zijn wij ook beschikbaar buiten gebruikelijke werktijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u bij Hans Preyde Sanitair graag met het vinden van uw ideale badkamermeubelen.

Informatie aanvragen