• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Baden/whirlpools

Baden/whirlpools

Zoekt u baden en whirlpools in Haarlem e.o.? Een bad of whirlpool is bij uitstek hét onderdeel van uw badkamer dat voor ontspanning zorgt. Daarom is het belangrijk het bad te vinden dat bij u past. Kom langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Inspiratie

Ruim assortiment baden

Hans Preyde Sanitair heeft een groot aanbod aan luxe baden en whirlpools. Een bad of whirlpool is bij uitstek het onderdeel in uw badkamer dat voor ontspanning zorgt. Daarom is het belangrijk een bad te vinden dat bij u past. Bij Hans Preyde Sanitair voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Bezoek onze showroom om een indruk te krijgen van de diverse mogelijkheden. Bovendien staat er altijd een ervaren specialist voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Weet u nog niet zeker wat de mogelijkheden zijn in uw badkamer? Kom dan gerust langs in onze winkel. Wij helpen u bij het uitzoeken van een bad of whirlpool dat bij uw badkamer past.

De mooiste whirlpools

Whirlpools worden ook wel bubbelbaden genoemd. Ze zijn de ideale manier om van uw badkamer een heuse spa aan huis te maken. In een whirlpool kunt u helemaal tot rust komen. Daarnaast zijn de bubbels in een whirlpool goed voor uw gezondheid. De water- en luchtstralen masseren namelijk uw spieren en gewrichten, waardoor uw lichaam zich ontspant. Om het effect te versterken kunt u gebruik maken van etherische oliën. Dit zijn oliën gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en bloemen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke lavendel-olie. U zult geen spijt krijgen van de aanschaf van een whirlpool!

Voor iedereen een passend bad

Wilt u een bad of whirlpool in uw badkamer? Bij Hans Preyde Sanitair bent u aan het juiste adres voor baden in alle vormen en maten. Zo hebben wij voor iedereen wel een passend bad. Wilt u een op maat gemaakt ligbad of liever een mooi vrijstaand bad? Ook wanneer u een kleinere badkamer heeft kunt u een bad aanschaffen. U kunt kiezen voor een zitbad, douchebad en een hoekbad. Bovendien bestaan er baden en whirlpools van verschillende materialen. Zo zijn er baden van acryl, kunststof, plaatstaal en roestvrijstaal. Het voordeel van een bad van acryl is dat het in diverse vormen gegoten kan worden, zodat het altijd glad aanvoelt. Het voordeel van plaatstaal is dat het krasvast is. Bij Hans Preyde Sanitair is er voor iedereen een passend bad.

Bezoek Hans Preyde Sanitair voor baden en whirlpools

Wilt u een bad of whirlpool aanschaffen? Of vrijblijvend advies ontvangen voor uw badkamer? Maak dan snel een afspraak of kom in contact via het contactformulier op deze website. U krijgt binnen één werkdag een reactie. Liever telefonisch contact? Dit kan door te bellen naar 023 737 06 13. Wij hopen u bij Hans Preyde Sanitair snel te mogen helpen aan een luxe bad of whirlpool.

Informatie aanvragen