• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Douches

Douches

De ontwikkelingen in de douchewereld staan niet stil. Naast de klassieke douche zijn er vele nieuwe trends waaronder de inloop-douches. Deze praktische douches hebben geen deur en zijn in elke badkamer toepasbaar.

Inspiratie

Ruim aanbod douches bij Hans Preyde Sanitair

Bij Hans Preyde Sanitair vindt u een ruim aanbod douches. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bij het kopen van een nieuwe douche zijn er verschillende onderdelen om aan te denken. Zo beslist u naast de douchecabine ook welke kraan, kop en garnituur u wilt. Voor complete douches en toebehoren kun je bij Hans Preyde Sanitair terecht. Wij hebben douches van diverse merken in iedere prijsklasse. Zo is er voor iedereen een geschikte douche!

Tips bij douches kopen

Waar let u op bij het kopen van douches? Allereerst is het belangrijk om te weten wat de gewenste grootte van de douchecabine is. In Nederland zijn 90x90cm douches gebruikelijk. Heeft u een ruime badkamer dan gaat u wellicht voor een grotere cabine. Dit is ook handig wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft die samen onder de douche gaan. Kies dan een douche met een diepte van minimaal 120cm. Daarnaast maakt u een keuze uit schuifdeuren of een openslaande deur. Bij een kleine ruimte is het raadzaam een schuifdeur te kiezen. Heeft u alle ruimte rondom de douche? Dan is een openslaande deur een goede optie. Tegenwoordig zijn er zelfs prachtige inloop douches geheel zonder deur. Tot slot kan een douche op de grond of in een douchebak gemonteerd worden. Wanneer u gaat voor schoonmaakgemak is een douchebak aan te raden. Wilt u de douche volledig afstemmen op de rest van uw inrichting? Dan is het mooi om de douche op de grond te monteren.

Advies op maat

Wilt u graag advies op maat ontvangen bij het uitzoeken van een douche? Wij begrijpen dat het lastig kan zijn een keuze te maken uit het ruime aanbod douches. Daarom voorzien wij u graag van advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar wanneer u onze winkel bezoekt. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor meer informatie. De adviseur kunnen u alles vertellen over de verschillende formaten, deuren, materialen, cabines en de laatste trends. Stel gerust al uw vragen!

Kom langs bij Hans Preyde Sanitair

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een douche? Dan bent u bij Hans Preyde Sanitair aan het juiste adres. Maak een afspraak of kom in contact via ons contactformulier op deze website. Wij reageren meestal binnen één werkdag. Neemt u liever telefonisch contact op? Dan kunt u ons bellen via 023 737 06 13. Op speciaal verzoek is Hans Preyde Sanitair ook beschikbaar buiten werktijden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Wij helpen u bij Hans Preyde Sanitair graag bij het vinden van nieuwe douches.

Informatie aanvragen