• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Wastafels

Wastafels

Wastafels heb je in elke grootte, vorm en kleur. Zo ook bij Hans Preyde Sanitair. Wij geven u het beste advies voor de wastafel die bij uw badkamer past. Zelfs voor de kleinste badkamer kunnen wij een passende wastafel aanbieden.

Inspiratie

Een ruim assortiment wastafels

Bij Hans Preyde Sanitair kunt u terecht voor wastafels voor in uw badkamer en toilet. Misschien is de wastafel wel het meest gebruikte element in de badkamer. Daarom is het belangrijk een wastafel te kiezen die aansluit bij uw wensen. Wastafels heb je in elke grootte, vorm en kleur. Weet u al voor welke wastafel u wilt gaan? Wij geven u het beste advies voor de wastafel die bij uw badkamer past. Zelfs voor de kleinste badkamer kunnen wij bij Hans Preyde Sanitair een passende wastafel aanbieden!

Verschillende soorten wastafels

Wastafels heb je in elke grootte, vorm en kleur. De traditionele wastafelzuil met een rechthoekige wastafel is nog altijd populair. Daarnaast kiezen veel mensen voor een zwevende opstelling. Bij een zwevende opstelling is de ophangconstructie verwerkt in de muur of een voorzetwand. Dit geeft een strak resultaat en bovendien bespaart u zo ruimte. Standaard wordt er een wastafel geplaatst in de badkamer. Wanneer u een huishouden met meerdere personen heeft kunt u er ook voor kiezen om voor een dubbele wastafel te gaan. Tot slot zijn er veel verschillende materialen wastafels, met ieder zijn eigen voordelen. Denk bijvoorbeeld aan keramiek, beton, natuursteen, composiet of mineraalmarmer. Zo is er voor iedereen wel een passende wastafel!

Maak uw wastafel compleet

Bij Hans Preyde Sanitair vindt u alles voor complete wastafels. Bij een wastafel hoort natuurlijk ook een onderkast, sifon en afvoerplug. Een onderkast kan bestaan uit verschillende kleuren, materialen en formaten. Bij ons vindt u een ruime keuze aan onderkasten. Een sifon, ook wel zwanenhals of waterslot genoemd, plaatst u onder de wastafel en zorgt ervoor dat er geen rioollucht in uw badkamer terecht komt. Tot slot heeft u een afvoerplug nodig. Bij het aanschaffen van een afvoerplug heeft u de keuze uit een afsluitbare en niet-afsluitbare plug. Bij een dubbele wasbak heeft u er vanzelfsprekend twee nodig. Alle benodigdheden vindt u bij Hans Preyde Sanitair.

Bezoek Hans Preyde Sanitair

Bent u op zoek naar wastafels? Bezoek dan de winkel van Hans Preyde Sanitair. Kom in contact met ons of maak een afspraak via het contactformulier op deze website. U kunt binnen één werkdag een reactie van ons verwachten. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 023 737 06 13. Wij zijn op speciaal verzoek ook bereikbaar buiten reguliere werktijden. Voor de mooiste wastafels kunt u terecht bij Hans Preyde Sanitair!

Informatie aanvragen