• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Badkameraccessoires

Accessoires

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Dit geldt ook voor de accessories in uw badkamer. Van handdoekhouders tot tandenborstelbekers in de stijl van uw badkamer, u vindt het bij Hans Preyde Sanitair.

Inspiratie

De mooiste badkameraccessoires

De mooiste badkameraccessoires vindt u bij Hans Preyde Sanitair. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Dit geldt ook voor de aankleding in uw badkamer. Met accessoires maakt u uw badkamer compleet. U kunt hiermee de sfeer in uw badkamer bepalen. Van handdoekhouders tot tandenborstelbekers in de stijl van uw badkamer. U vindt een ruim assortiment bij Hans Preyde Sanitair. Zo kunt u bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw badkamer. Een greep uit onze badkameraccessoires:

  • Toiletrolhouders
  • Handdoekenrekken
  • Zeepdispensers
  • Planchetten
  • Handdoekhaakjes
  • Zeepbakjes

Laat u inspireren

Ook wanneer u nog niet weet wat voor badkameraccessoires u wilt aanschaffen kunt u bij Hans Preyde Sanitair terecht. In de showroom vindt u een greep uit de accessoires. Handig om eens inspiratie op te doen. Weet u bijvoorbeeld al voor welke stijl u kiest? Een landelijke, klassieke of moderne stijl? Bovendien kunt u advies vragen aan een van onze ervaren badkamerspecialisten. De specialisten staan voor u klaar wanneer u onze winkel bezoekt. Zij kunnen u alles vertellen over de meest innovatieve accessoires en de laatste interieurtrends. Vraag gerust om hulp bij het zoeken van de perfecte badkameraccessoires!

Bereikbaarheid en openingstijden

U vindt Hans Preyde Sanitair in Haarlem. De winkel is makkelijk te bereiken met de auto en bovendien parkeert u voor de deur. Zo kunt u de nieuwe aankopen makkelijk mee naar huis nemen. U bent zes dagen per week welkom: van maandag tot en met zaterdag. Hans Preyde Sanitair is geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur, op zaterdag vanaf 10.00 uur. Bent u op zoek naar badkameraccessoires om uw badkamer compleet te maken? Bezoek dan Hans Preyde Sanitair en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.

Voor badkameraccessoires bezoek Hans Preyde Sanitair

Heeft u interesse in het bezoeken van onze winkel of wilt u een vraag stellen? Kom dan snel in contact of maak een afspraak via het contactformulier op deze website. Wij reageren meestal binnen één werkdag. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 023 737 06 13. Op speciaal verzoek zijn wij beschikbaar buiten gebruikelijke werktijden. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies voor uw badkamer. Voor persoonlijk advies en een ruim assortiment aan badkameraccessoires bezoekt u Hans Preyde Sanitair.

Informatie aanvragen