• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

In 2020 gaan we voor een badkamer die opvalt!

Welkom in 2020, een nieuw jaar betekent ook nieuwe badkamertrends. Dit jaar mag de badkamer méér opvallen. En dat kan op meerdere manieren. Zo is er hernieuwde aandacht voor tegels. Tegels zijn óf heel groot van marmer of bijvoorbeeld beton of stukken kleiner, handgemaakt, ongelijk en uniek. Badkamertegels met visgraatmotief zien we ook steeds vaker.

Wanden met tegels worden uitgerust met een een exotische uitstraling of doen ons aan Portugal of Marokko denken. Mozaïektegels zijn ook weer terug in de badkamer. Deze worden overigens per mat aangebracht en niet één voor één, tenzij er iets heel exclusiefs op de badkamerprogrammering staat.

Een andere mogelijkheid om de badkamer meer expressie te geven is het plaatsen van een opvallende badkamerspiegel. Bijvoorbeeld een exemplaar met lederen ophanging. Hedendaagseadkamerspiegels zijn namelijk pure eyecandy. Opvallend van vorm, groot en uitgerust met ontzettend fijne technische snufjes zoals een iPod aansluiting, led-licht, Touch bediening en spiegelverwarming. Laatstgenoemde wordt door velen als zéér prettig ervaren.

Kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op.

Artikel delen via