• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

Droombadkamer laten plaatsen, hoe snel kan dat?

Droombadkamer laten plaatsen, hoe snel kan dat?

U droomt al jaren van een nieuwe moderne en comfortabele badkamer. De laatste maanden keert de droom steeds vaker terug. Het enige wat u tegenhoudt, is dat u met een verbouwing komt te zitten. Het liefst zou u dit alles binnen één dag willen realiseren, maar die vlieger gaat helaas niet op.

Wanneer een badkamer verbouwing serieus en met aandacht wordt aangepakt gaat daar wel wat tijd in zitten. Dit betekent niet dat er in een langzaam tempo gewerkt wordt, maar er komt aardig wat bij kijken. Zelf kunt u het een en ander aan “superleuk” voorwerk doen door te bedenken wat voor een soort DROOMbadkamer u zou willen hebben. Ideeën kunt u uiteraard opdoen, op onze website, of in interieurmagazines of op Pinterest. Wanneer u een bepaald ontwerp in gedachten heeft, kunt dat met onze experts bespreken. In nauw overleg met u werkt een van onze badkameradviseurs de plannen uit. Een van onze technisch specialisten zal een bezoek aan huis brengen om op te meten of alles past en om te overleggen of u bijvoorbeeld gebruik zou willen maken van een tijdelijke douchecabine (op die manier kunt u tijdens de verbouwing blijven douchen). Wanneer u een akkoord geeft voor een offerte worden de materialen verzameld (mogelijk nog besteld). De volgende stap is het afstemmen van data voor het uitvoeren van de sloop- en bouwwerkzaamheden. Daarna kan de pret beginnen!

Afhankelijk van uw wensen kan de nieuwe droombadkamer binnen twee tot drie weken gerealiseerd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Artikel delen via