• Sinds 1955
  • Groot assortiment
  • Hoge kwaliteit
  • Service & Maatwerk
  • 3D ontwerp

De slimme badkamer

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden steeds belangrijker. Wat we ook zien is dat alles in en om de woning slimmer en intelligenter wordt. De badkamer kan dus niet uitblijven, als het gaat om het doorvoeren van de meest energiezuinige, waterbesparende hightech gadgets en slimme verlichting.

 

Ideaal voor in de badkamer is verlichting welke werkt dankzij een ‘bewegingsmelder’. Nooit meer in het donker op de tast naar een knopje zoeken, want slimme sensorlampen schieten aan zodra we de badkamer binnenkomen.

 

Vaarwel beslagen spiegels!

 

Waar we ons allemaal regelmatig aan irriteren, is de beslagen spiegel in de badkamer. Na het douchen kunnen we niet verder gaan met de dagelijkse routine, voordat we de beslagen spiegel hebben schoongemaakt. Daar zijn tegenwoordig prima oplossingen voor. Zo zijn er verwarmde spiegels, maar er zijn ook (verwarming)folies die beslagen spiegels voorkomen en achter op de spiegel aangebracht kunnen worden.

 

Verder wordt de badkamer duurzamer in gebruik wanneer u kiest voor waterbesparende kranen en douches. Maar er is nog zo veel meer mogelijk. Benieuwd? Wij vertellen u er graag meer over.

Artikel delen via