Ultiem genot dankzij een badkamer metamorfose

De badkamer kan een ontzettend fijne plek zijn. Een ruimte waar we tijd voor ons zelf nemen. Waar we ontspannen, we ons opfrissen of waar we relaxen na een hectische werkdag.  Maar hoe tevreden bent u over uw badkamer? Oogt hij modern en fris of is het een kleine ruimte met veel te veel rommel erin? Dat laatste komt overigens bij de beste huishoudens voor. Niks om voor te schamen, maar het kan allemaal fijner, beter en praktischer.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van badkamers. Zo hoeft er in veel gevallen niet eens altijd een grote verbouwing plaats te vinden om grootste resultaten te bereiken. Denk aan het vervangen van de douchekop voor een waterbesparende douchekop (duurzaam!) het laten installeren van een grijswatersysteem, nieuwe (slimme!) kranen etc.

Maar voordat het opnieuw inrichten van de badkamer begint, is het raadzaam om eerst eens grondig op te ruimen. Hoe minder prullaria, hoe fijner. Hoe minimalistischer een badkamer ingericht is, hoe ruimtelijker het oogt. Na het opruimen, kan er uiteraard sfeer worden gecreëerd met knappe verlichting, stijlvolle accessoires en bijvoorbeeld planten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dit onderwerp.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *