Dé beste badkamerwensen voor 2020!

2019 zit er bijna op. Het jaar lijkt in veel opzichten voorbijgevlogen. Op naar 2020, een frisse start met veel mogelijkheden. Via deze weg willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Geniet van de komende feestdagen, lach en eet en drink rijkelijk. En natuurlijk krijgt u van ons de beste badkamerwensen voor het komende jaar!

Net zoals de afgelopen jaren kunt u komend jaar bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair, van moderne en klassieke badkamermeubelen, diverse baden, whirlpools, toiletten, wastafels, kranen, accessoires tot sauna’s, stoomcabines, radiatoren, tegels en verlichting.

2020 wordt een mooi jaar waarin duurzaamheid nog verder wordt doorgevoerd in de badkamer. We zien nog interessantere waterbesparende douchesystemen en meer producten van gerecyclede materialen. Metallic tinten zijn 2020 nog steeds hot, de hotelkamerbeleving ontwikkelt zich verder en er zullen nog meer technische snufjes in de badkamer opduiken. Volgend jaar vertellen wij u er graag meer over. Santé op 2020!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *